Lirik Lagu Jawa Sengkuni Leda Lede

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sengkuni Leda Lede.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sengkuni Leda Lede

Kurang bagus brengose ditambah angus
Gandrung randha ambegane melar mingkus
Balung nangka katon ayu randha kembang
Jalan lenggang sengkuni terus terangsang


Bathok bolu manise ngungkuli madu
Pringas-pringis randha ayu gawe miris
Pikir bingung njupuk keris kleru irus
Lagi ngalamun sengkuni diambung wedhus


Jangkrike upa mencok ana lawang
Dhasar mata kranjang durung randha kok diserang
Ja kaya ngono kaya uwak toma
Jarene wis tobat jebulane malah kumat


Sengkuni leda-lede mimpin baris terik tempe
E barise menggok Sengkuni kathoke mlotrok
Sengkuni leda-lede mimpin baris terik tempe
E barise menggok Sengkuni kok malah deprok

Wanci awan Sengkuni uwis arep sowan
Jelalatan weruh prawan menggok dalan
Nunggang jaran lakune kok jondhal-jandhil
Tiba mlumah Sengkuni bacut mecicil

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar