Lirik Lagu Jawa Aja Digondheli

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Aja Digondheli.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Aja Digondheli

Janjine ora tenannan jebule kriwikan dadi grojogan
Saben saben dielingke nanging sajake kok anteng wae

Puluh-puluh bejaku ya dhik ya wis pancen dadi nasibmu
Tak suwun marang sliramu aja dadi runtiking atimu

Iwak cucut diwadahi karung becik mbacut
Tinimbang wurung adhuh mas tinimbang wurung

Menyang pasar kok tuku cipir aja samar yen ra
Tak pikir adhuh dik aja kuwatir

Manuk gagak kok ngaku merak pancen sengaja pancen diarak
Adhuh mas sakit hatiku

Ana kadal mangani roti ndang tak budal aja digondheli
Adhuh dik ojo digondheli

Kembang kacang kembang kedele e lae
Glopa glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake
Ayo enggal aku terna ulih wae

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar