Lirik Lagu Jawa Aja Neka-Neka

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Aja Neka-Neka.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Aja Neka-Neka

Tekleke kayune nongko wong wis tuwek arep golek opo
Kembang gedhang saupomo ora patut ojo werno-werno
Ono kupu neng tegalan Retno ayu kok isih klametan
Kolang-kaling mbok yo eling yen ra eling awakmu ndak gering

Selembar godonge waru
Sing nyekar rada kemayu pancene kemayu
Aku yen nyawang esemu
Rasane copot jantungku aduh dik copot jantungku
Udan ngriwis ojo dandan
Wong manis dadi pikiran mung dadi pikiran
Sopo sing ora klametan
Sopo sing ora kedanan pancen manis manis tenan


Elinga anak putumu
Ojo mburu ubaling nepsu
Wis ndungkap pathet manyura
Wong wis tuwa aja neka-neka

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar