Lirik Lagu Jawa Teh Poci

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Teh Poci.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Teh Poci

Teh poci mas manis gulo jowo
Mampir mriki bakule mbak ayu
Kerso ngunjuk teh poci biso kagem jampi
Jampi wuyung sing lagi gandrung


E sajake mas ono sing dikarepke
Milih mriki nopo milik kae
Pripun mas pie yen arep naksir bloko wae
Akeh liyane malah milik bakule
Pripun badhe manut wae

Teh poci dik manis gulo jowo
Pados jampi malah nemu rondo
Rondo soko brang wetan duwite segudang
Ngajak dolan pados hiburan


E sajake ono sing dikarepke
Pingin disko opo karaqoke
E pripun, e piye yen kesel ayo bali wae
Mumpung isih sore penake diteruske
Pripun aku manut wae

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar