Lirik Lagu Jawa Ngirit Duwit

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ngirit Duwit.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ngirit Duwit

Pi:
Lip ngelap ngelip dadi uwong mbok aja pelit
Pit ngipat ngipit aku njaluk mung sak ipit
Pir kopar kapir mondar mandir kaya menir
Cir kocar kacir duwite entek cengar cengir

Pa:
Dandane keren tumpakane montor sedan
Bareng wis blanja pamit mulih kok menggok dalan

Pi:
Paribasan wong urip mung mampir ngombe
Duwe duwit mbok eling anak bojone
Mangan iwak lalapane sambel pete
Bareng kepenak terus sak karepe dewe


Pa:
Bit mobat mabit montang manting kaya dong piring
Bit mobat mabit duwe duwit diirit irit
Bit mobat mabit montang manting kaya dong piring
Bit mobat mabit duwe duwit diirit irit

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar