Lirik Lagu Jawa Bagus Adine

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Bagus Adine.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Bagus Adine

Aku bingung pilih endi
Bocah loro sarwo edi peni
Siji kakang siji adi
kabeh bagus gus bagus gus bagus
Gawe bingung atiku


Cah loro padha gagahe
Yen sinawang kabeh nyenengake
Mesthine ana bedhane
Yen kon milih lih milih lih milih
Aku milih adine


Tuku jagung neng sal legi
Aku bingung pilih endi
Kebacut mlebu ning ati


Tuku kerdus neng sar gedhe
Sing bagus bagus adine
Sing gantheng gantheng kangmase

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar