Lirik Lagu Jawa Yulie Nuk'e - TKW

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Yulie Nuk'e.
Judul Lagu: TKW.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Yulie Nuk'e - TKW

Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek sarono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Nggesingno njero pikiranmu
Ayemno njero ning batinmu
Aku ning kene tansah setyo
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku

Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek srono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar