Lirik Lagu Jawa Gantilaning Ati

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Gantilaning Ati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Gantilaning Ati

Sepi rasa batinku iki saben dina tansah dewekan
Lungguh ing margi ra dilewati
Upama kembang ra disirami
Rasa kangen ra bisa dibendung
Awan bengi tansah kelisikan 
Ana neng endi papan panggonanne
Kok nganti saiki ra ana kabare
Apa pancen ra ngrasa aku nunggu nggonmu teka
Gantilaning ati mung sliramu
Nganti kapan ku nunggu tekamu

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar