Lirik Lagu Jawa Bengawan Sore

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Bengawan Sore.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Bengawan Sore

Neng pinggiring bengawan tansah setya ngenteni sliramu
Eling eling jamane semana wus ngudap pitung ketiga
Neng pinggiring bengawan saben-saben mung munggah tansah kelingan
Wus prasetya ing janji kang suci ing lahir terusing ati


Sanajan kaya ngapa manungsa mung bakal isa ngreka lan njangka
Gusti kang paring idi lan pesthi kita sak derma nglampahi
Neng pinggiring bengawan wayah sore sansaya kelingan
Gawang-gawang esemu cah ayu gawe sedhing atiku

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar