Lirik Lagu Jawa Bojo Loro

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Bojo Loro.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Bojo Loro

Abang biru lampune disko
Awak kuru mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwa njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum tresna uga andum wektu
Mikir butuhe mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dina mulih mrana
Telung dina bali nyang mrene
Sing sedina sedina kanggo sapa
Sing sedina kanggo wong liya

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar