Lirik Lagu Jawa Kloso Opo Kasur

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kloso Opo Kasur.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kloso Opo Kasur

Pi:
Pilih kloso mas opo pilih kasur
Podo-podo iso kanggo turu
Pilih neng ngisor opo pilih neng nduwur…
Ndhuwur
Gek ndang matur tak enteni wangsulane
Pa:
Aku manut dik kepiye penake
Ngisor nduwur rasane podo wae
Alon-alon ojo dibanterke… penake…
Ojo kesusu aku njaluk sing suwe

Manut…

Pi:
Sedelo opo suwe ojo lali opahe kangmas

Manut…

Pi:
Alon-alon tak cekele ndang mrene tak urute
Pa:
Iki lho dik… aduh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore
Pi:
Tak urute mas nganggo lengo klentik tik…tik…
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar