Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Maratus - Dadi Temanten

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Cak Dikin – Maratus.
Judul Lagu: Dadi Temanten.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Maratus - Dadi Temanten

Pa :
Janur kuning sing nempel ning ePiing
Tandane ono sing sesandhing
Opo ora pingin

Pi :
Jane karep nanging aku wedi
Mengko kangmas cidro ing janji
Tresno nyulayani nyulayani

Pa :
Ojo ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Pa + Pi :
Podo setiyo bareng sesandhingan
Ayo bareng urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan ooo ooohooo 

Pa :
Ojo ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Pa + Pi :
Podo setiyo bareng sesandhingan
Ayo bareng urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan ooo ooohooo 

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar