Lirik Lagu Jawa Manthous & Lilies Diana - Othok Kowouk

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Manthous & Lilies Diana.
Judul Lagu: Othok Kowouk.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manthous & Lilies Diana - Othok Kowouk

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Saben dino ribut eker-ekeran
Jebul ra sumbut ra sumbut jaman anyaran

Enting enting enting enting gulane jowo
Murang muring murang muring gunane opo
Rono salah rene luput ra dadi karepe
Mbuh ra weruh kepiye mengko dadine

Pi : Kembang cipir kembang cipir dironce-ronce
Pa : Tiwas dipikirsing kono mung sak penake
Pi : Mlaku ngetan mlaku ngetan kok bali ngulon
Pa : Tiwas edan wis edan ora kelakon

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ancur
Piipun kePiiben minta ampun ketiban amben

Pi : Kembang cipir kembang cipir dironce-ronce
Pa : Tiwas dipikirsing kono mung sak penake
Pi : Mlaku ngetan mlaku ngetan kok bali ngulon
Pa : Tiwas edan wis edan ora kelakon

Pa :
Othok kowouk othok kowouk kembang rambutan
Ora mothok ora mothok dinggo rebutan
Maju tatu yen mundur kok tambah ujur
Pripun kepriben minta ampun ketiban amben

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar