Lirik Lagu Jawa Erly Rahmawati - Janji Ning Sedudo

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Erly Rahmawati.
Judul Lagu: Janji Ning Sedudo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Erly Rahmawati - Janji Ning Sedudo

Wis semene lawase 
Aku ngenteni kowe
Ning sedudo kene 
Janji karo kowe
Suwene kok nganti seprene

Ora tak lalekke 
Gelang sing tak gawe
Tondho tresno 
Kanggo selawase

Sedudo dadi saksi 
Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci 
Jero dodo iki
Pepujanku kowe ono endi

Tresnoku sejati 
Ono njero ati
Pepujanku 
Kowe enggalo bali

Reff :
Keronto-ronto
Atiku keronto-ronto
Yen aku kelingan sedudo
Ati nelongso
Senajan kowe ra cidro
Mugo kowe enggal balio

Tak enteni ning sedudo
Sedudo sing dadi saksi

Sedudo dadi saksi
Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci
Jero dodo iki
Pepujanku
kowe ono endi

Tresnoku sejati
Ono njero ati
Pepujanku
Kowe enggalo bali

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar