Lirik Lagu Jawa Dewi - Kalulut

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Dewi.
Judul Lagu: Kalulut.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Dewi - Kalulut

Jare kurang bagus pasuryane
Malah gawe ati linglung
Secawu Piiyo pinilih
Bebasan ora lunturke tresnaku

Jare kurang sugih kadunyane
Malah gawe ati bingung
Gandhes sak solah bawane alae
Soyo nambahi setyaku

Kecute munduh senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu
Wohing maoni tak roso gendhis sing jawi
Bungah susah tak lakoni

Jane menopo sing dipadosi
Kajawi ati kang suci
Dede bondo dede rupo
Yektine roso kanti kang sejati

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar