Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Ami DS - Dadi Sedulur

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Eddy Laras & Ami DS.
Judul Lagu: Dadi Sedulur.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Ami DS - Dadi Sedulur

Pi :
Ing wanci wus lingsir wengi
Nalikane rembulan ndadari
Aduh kangmas duh wong singgit
Kang sumanding tur setyo ngancani

Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem sumunar sinawang
Sajak asung Pialampito
Ojo nganti kebranah asmoro

Pa :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi

Pa + Pi :
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

Reff :
Pi :
Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem sumunar sinawang
Sajak asung Pialampito
Ojo nganti kebranah asmoro

Pa :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Pi :
Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar