Lirik Lagu Jawa Ela Elo

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ela Elo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ela Elo

Ela elo mbiyen kowe ngomong benci karo aku
Sengit sebel apa maneh tresna
Nanging saikine ra dinyana kowe malah mbalik tresna
Ela elo ela ela elo


Ela elo mbok ya aja ngono ngomong sapenake
Ora gelem karo karo aku
Nanging saikine saben dina kowe sibuk ngrayu aku
Ela elo ela ela elo

Pitik cilik ana ngembong
Mikir dhisik lagi ngomong
Isin isin ya mas
Kopat kapit ngiwa nengen
Ngaku benci nanging seneng
Isin isin ya mas
Mlaku mlaku tuku srandhal
Karo aku jual mahal
Isin isin ya mas

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar