Lirik Lagu Jawa Ngidham Sari

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ngidham Sari.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ngidham Sari

Bawa:
Dhuh wong ayu pepujaning ati
Kaya ngene wong nandang asmara
Apata awakku dewe
Ahuh dewa jawata gung
Welasa mring awak mami
Besuk kapan katekan
Jejer lan wong ayu
Umpamakna nahkoda
Tanpa prau sasadra den pepetri
Ngidan sari asmara


Langgam:
Upama sliramu sekar melati
Aku kombang ngidham sari
Upama sliramu margi wong manis
Aku sing bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semana
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthil ing netra rinasa
Karasa rasaning driya


Midera sajagad raya kalingana wukir lan samodra
Ora ilang memanise aduh dadi ati sak lawase
Nalikanira ing wengi atiku lam lamen si rupa ayu
Nganti mati ora bakal lali lha kae lintange mlaku

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar