Lirik Lagu Jawa Impenku

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Impenku.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Impenku

Dhek mau bengi wancine jam siji
Kadadak tangi krungu uwong notok kori
Tak rungokake keprungu guyune
Tak bagekake mangsuli mesem angawe 
Alon-alon aku ngajak guyon
Terus sumandhing wonge ilang jebul guling
Adhuh impenku suwe tan ketemu
Tega mring aku kabarmu piye wong ayu

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar