Lirik Lagu Jawa Kencling

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kencling.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kencling

Upomo kowe kembang melati aku keris tak sampiri
Tresnamu tresnaku dadi siji tak jaluk jo nganti lali
Para tamu kakung miwah putri pada lenggah anyekseni
Kinalungan reroncen melati rama ibu mangestoni
Lamun pendhok tembaga bisa malih ingkang rupi 
Lamun pendhok kencana iku lambang suci murni
Kinclong kinclong ayune tambah mencorong
Kencling kencling alah kencling dasar ayu lencir kuning
Kinclong alah kinclong cah manis ayo tak bopong
E buah kedhondhong saben wengi disobo kalong
Aku wedi yen digondhol uwong

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar