Lirik Lagu Jawa Jenang Gula

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jenang Gula.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jenang Gula

Bawa Asmarandana:
Gegrane wong akrami
Dudu bandha dudu rupa
Amung ati pawitane
Luput pisan kena pisan
Yen gampang luwih gampang
Yen angel angel kalangkung
Tan kena tinumbas arta

Langgam:
Jenang gula kowe aja lali marang aku iki ya kang mas
Nalikane nandang susah sapa sing ngancani
Dhek semana aku tetep tresna sereta tetep setya ya kangmas
Durung nate gawe gela lan gawe kuciwa

Ning saiki bareng mukti kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik kowe nesu terus ngajak padu ja ngono aja ngono
Apa kowe pancen ora kelingan jamane dhek biyen ya kang mas
Kowe janji bungah susah padha dilakoni

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar