Lirik Lagu Jawa Kena Godha

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kena Godha.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kena Godha

Nalikane dhek jaman semana
Tresnaku setya lan tuhu
Anane mung tansah ngalembana
Sasat/jujur ora nate cidra

Mula tansah animbangi
Tresnaku ginawa mati
Ora ana lintang kang sumunar
Amung ndika pepujanku

Sirahmu pamit tugas ngayahi
Amrih rahayunig sesami
Nggonku muji kariya basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng ndhedhet rasaning atiku
Bareng tak krungu kabarmu
Nyatane sing kundur mung layangmu
Ora ngira kena godha

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar