Lirik Lagu Jawa Kacu Biru

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kacu Biru.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kacu Biru

Cu kacu kacune sapa
Kacu biru kabur-kabur kanginan
Bocah ayu dik anake sapa
Dasar ayu tur pinter dandan
Kacu biru kacune sutra
Yen dicandak ambu-ambune wangi
Aja nggugu dik sing ngayawara
Mengko mundhak lara nyang ati


Kacu biru pinggire ireng
Rada amba pancen-pancen digawe
Yen sliramu dik kadung seneng
Saben dina tlateni wae
Udan deres dik payunge jebol
Jo ditembel si kacu kacu biru
Ati gemes dik dadine ndongkol
Janji apel bapake nunggu

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar