Lirik Lagu Jawa Methuk

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Methuk.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Methuk

Janjine saguh methuk tiwas diadang nganti ngantuk-antuk
Dene lih dandan mengkuk thingak-thinguk jebul ra dipethuk.
Omongane nggedubuk tiwas digugu jebul ora gathuk
Alesane sak thekruk monthak-manthuk samar yen diamuk

Esuk methuk alah sore methuk e 
bola-bali methuke jebul ora tau entuk
Pring ora dinggo sulingan opo lali opo ra kelingan 
opo lali opo ra kelingan

esuk dhele alah sore tempe e ojo sok leda lede
e ojo sok leda lede, Jas bukak ikete blangkon
sama juga sami mawon sama juga alah
sami mawon

ting anting gulo jowo gulane aren opo gulo klopo
ling eling mbok rumongso ojo nganti agawe kuciwo

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar