Lirik Lagu Jawa Kasmaran

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kasmaran.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kasmaran

Yen arep crita karo sopo
Yen ora crita kok tmbah nelangsa
O soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok nglakoni wae


Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung bingung olehku nembung
Nganti suk kapan bisa ngedem iki
Kasmaran kenyo kang kepati-pati


Tindak-tanduke kalem pra digawe
Laran eseme nggregetake
Yoben mung mgimpi ora popo
Yen ati iki bisa dadi lega
Deweke teko lan kondo yen trisna
Piya-piye aku pasrah lan lila

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar