Lirik Lagu Jawa Luntur

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Luntur.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Luntur

Bawa:
Yen diudur ngelantur ngrusakke ati
Nadyan wus sepata
Tresnane luntur ngoncati
Tiwas andedawa lara

Langgam:
Yen luntura wenterane
Ora kaya luntur tresnane
Tekan tekan atine kaya-kaya mung sak sire dhewe
Ora sembada biyene
Saben dina mung tansah methukke
Saben kepethuk tembunge angrepa dadya duweke

Ora maido kala mangsa mung sok gawe gela
Ewa semana nganti bisa anglunturke tresna
Ditambakna mrana-mrene tiwas ndedawa larane
Nanging tamba sejatine mung awake dewe

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar