Lirik Lagu Jawa Laraning Ati

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Laraning Ati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Laraning Ati

Lara rasaning atiku perihe kaya kekiris sembilu
Laraning ati marang sliramu
Rembugmu ora bisa digugu
Kurang apa aku iki kurang apa anggonku leladi
Ora ana udan ora ana banyu sliramu tega medot karesnan
Laraning ati laraning ati ora ana tomba kang bisa mareni
Aku ra ngira yen bagus rupa yen nyatane duwe sipat kang ala
Tega atimu marang awakku kang tansah setya ngladeni sliramu

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar