Lirik Lagu Jawa Lara Branta

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Lara Branta.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Lara Branta

Yen kelingan mring sliramu adhuh kaya rinujud atiku
Yen siyang tansah katon malelo dalu datan bisa nendra
Apa sira uwis lali tenan ndek semana nate janji
Nedya arep urip bebarengan bungah susah dilakoni 

Nanging aku ora ngira yen sliramu bakal cidra
Bareng saiki wis mulya banjur krama ora nganggo kandha kandha
Wis pesthine lelakonku adhuh aku mung kudu narima
Sapa kang bisa paring usada nggonku nandang lara branta

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar