Lirik Lagu Jawa Lingsir Wengi

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Lingsir Wengi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Lingsir Wengi

Lingsir wengi sepi durung bisa nendra
Kagoda mring wewayang kang ngerindhu ati
Kawitane mung sembrana njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna


Nanging dhuh tibaning aku dhewe kang nemahi
Nandang branta kadung lara sambat-sambat sapa
Rina wengi sing tak puji aja lali
Janjine muga bisa tak ugemi

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar