Lirik Lagu Jawa Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Yulie Nuk'e.
Judul Lagu: Tugu Banjarsari.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari

Gumelar ijo sukete, elok tugune
Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu

Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Bansarsari, kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sing katresnan

Reff:
Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan

Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresanan

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar