Lirik Lagu Jawa Mas Joko

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Mas Joko.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Mas Joko

Nuwun sewu mas kula badhe ndherek pirsa
Nopo leres niki deleme mas Joko
Piantune alit mas kumis tipis lencir kuning
Bilih mlampah kados raden mas Janoko

Ora kleru dik ning sliramu kuwi sopo
Sajake aku wis nate pirso

Jane lali mas opo yo mung reko reko
Nembe wingi njenengan le obral janji

Ojo dadi ati dik aku pancen lali dik
Wong sliramu katon seje
Wingi katon lemu ning saiki katon ayu

Opo bener mas kabeh ngendikamu

Ojo dadi ati dik aku pancen lali dik
Wong sliramu katon seje
Wingi katon lemu ning saiki katon ayu

Opo bener mas kabeh ngendikamu

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar