Lirik Lagu Jawa Melathi Rinonce

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Melathi Rinonce.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Melathi Rinonce

Bawa Mijil:
Kang kadulu reroncen melathi
Malela katongton
Rina wengi amung dadi impen
Pepuntone pantes digoleki
Dununge wong manis
Ingkang maneh wuyung

Langgam:
Lha kae wus mrene nyangking kembang melathi rinonce
Tanda yekti teteping kasaguhane
Nuli masrahke tak tampa nuli dikalungake
Saya tresna tak sawang katon eseme


Ing nguni prasetya tan nedya ginggang sarema
Uwis nyata bisa gawe rasa mulya
Iki pasangonku mawar kuning kang kudu sumanding
Pangajabku asih lahir trusing kalbu

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar