Lirik Lagu Jawa Pitik Kampung

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Pitik Kampung.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Pitik Kampung

Mas mbok jangan begitu
Ojo grusa grusu
Malu ah malu mas
Yen ngerti koncoku malu malu


Dik nyedako aku
Ojo mloya mlayu
Terus nglimpeke aku
Tak lelo ledung
Gandrung aku gandrung
Senajan kowe wong kampung


Iwak ingkung mas jago wareng
Aku isih seneng urip ijen
Iwak ingkung dik dodone mentok
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok


Iwak ingkung mas kanggo bancakan
Aku iki durung wani pacaran
Iwak ingkung dik pitike kampung
Laganono atiku sing nandang wuyung


Go wareng bertik kampung
Jago wareng nguber uber pitik kampung
Kang mas Herman o he sing bagus rupane
Opo kowe tetep kelingan aku
Kangmas Herman o he sing becik atine
Opo kowe pancen tresno aku


Bagus rupamu becik atimu
Iku sing nggawe tresno neng ati
Ojo lali karo ali ali
Tondo tresno nganti tekane pati

Kangmas Herman o he
Sing bagus rupane
Ojo nganti kowe mblenjangi janji


Wulandari sing koyo widodhari
Kangmas Herman ra bakal biso lali

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar