Lirik Lagu Jawa Sluman Slumun Slamet

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sluman Slumun Slamet.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sluman Slumun Slamet

Sluman slumun watone slamet
Ngarep arep rejeki aja nganti seret


Pinter srawung tundhone wis mesthi untung
Ora wurung, yen tinulung becike ojo tanggung-tanggung


Sluman slumun sing penting slamet
Eling-eling ro kanca ora perlu njimet


Etung-etung ben sithik watone untung
Modal jujur sing penting sugih sugih sedulur

Sluman slumun slamet dasar wasis lan ubet


Aja samar saben dina wis mesthi ngliwet


Sluman slumun slamet ora dhemen nyimpet
Alah srimpat srimpet tundhone wis mesthi ruwet


Eman jo samar yen ra keduman
Nyasar nyusur wong sabar wis mesthi subur

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar