Lirik Lagu Jawa Semarang – Sala

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Semarang – Sala.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Semarang – Sala

Sepira adohe sepira suwene
Semarang – Sala suwene pira wene
Sliramu wis janji arep teka nyambang menyang Sala
Pengin kenal kulawarga nyatamu sliramu cidra


Durung wae dadi wis tega blenjani
Apa maneh besok yen urip nyawiji
Tinimbang gela ing tembe mburi
Tansah panas ati tansah panas ati
Becike ora nyawiji
Sapa wonge sing ora lara atine
Ketresnane kang tulus disepeleke
Cuwaning gela rasane ati iki
Kenapa tresna marang sliramu cuwaning atiku

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar