Lirik Lagu Jawa Nonong

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Nonong.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nonong

Nonong sing nonong sapa sing nduwe
Nonong sing nonong sing ayu dhewe
Nonong nambahi ayu ayu ayu dhewe
Nononge nambahi manis manis manis dhewe


Nonong sing nonong dudu bathuke
Nonong sing nonong larang regane
Nononge sing mesam-mesem kabeh-kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem kabeh-kabeh gelem

Dasar ayu tetep ayu nadyan nonong tambah ayu
Dasar manis tetep manis ndyan nonong tambah manis


Nonong sing nonong ngendi omahe
Nonong sing nonong angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuke, adhuh-adhuh sayang
Sing nonong nyedhaka mrene adhuh-adhuh sayang

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar