Lirik Lagu Jawa Resepsi

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Resepsi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Resepsi

Yen pinuju angrawuhi ing malam resepsi
Kakung putri ngagem busana kang edi peni
Para putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari


Para priya lenggahe rada rada adoh sawetara
Uthak-uthik lirak lirik mesam-mesem
Ngguya-ngguyu sajak arep mundhut lagu
Sinten niku lenggah pojok ndelik ana mburi
Menga-mengo sajake ana sing diwedeni

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar