Lirik Lagu Jawa Sekonyong Konyong Kodher

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sekonyong Konyong Kodher.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sekonyong Konyong Kodher

Cintaku sekonyong-konyong kodher
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedina neng sirah ngliyer


Cintaku sekonyong-konyong koder
Paribasan during ndemok wani panjer
Modal bensin seliter motorku tak setater
Tak ampiri ayo tak jak muter-muter


Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengane pomit
Malah kowe lunga plencing
Ora pamit mit mit mit mit

Bir temulawak
Nggonku mikir neng awak nganti rusak
Rusak njaja njero
Sing tak pikir jebule kaya ngono


Kembang jambu gogrok dipangan uler
Cintaku sekonyong konyong kodher
Uler keket mlakune klogat kloget
Jabang bayi jebul aku kena pelet

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar