Lirik Lagu Jawa Ulo Sawah

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ulo Sawah.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ulo Sawah

Ulo sawah welut senengane neng ngendut
Dicekel mrucat mrucut janjine biyen manut
Piya piye mung manut
Saiki kok plintat plintut


Welut pancene lunyu sabane turut banyu
Bisane mung mangan turu
Kono sing tambah lemu kene sing malih kuru
Welut ngapusi aku


Welut ora nyawel nanging mulut
Ati-ati sing kepulut mesti katut
Welut senengane mangan lumut
Klesar-kleser yen wis wareg terus ngendhut

Welut tanpo sisik tanpo sungut
Biyen becik kok saiki ngowat awu
Welut wanine mung karo semut
Pinter ngappusi kuwi jenenge welut


Lut welut welut senengane turut ngendut
Welut welut welut dicekel mrucat mrucut
Lut welut welut senengane turut banyu
Welut welut welut cekelane pancen lunyu

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar