Lirik Lagu Jawa Sewu Kutho

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sewu Kutho.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sewu Kutho

Sewu kutho uwis tak liwati, sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podho ra ngerteni lungamu ning endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba nglalekake jenengmu saka atiku
Satenane aku ora ngapusi isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku aku pengen ketemu
Sanadyan sak kedeping mata
Kanggo tombo kangen jroning dada

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar